• info@bitlisticaretrehberi.com
  • 05324831362

HABER DETAYI

25 Ağustos 2018 03:28

Tatvan’da avize satışlarına bayram bereketi!

Tatvan’da avize satışlarına bayram bereketi!

Bayram öncesi alışveriş telaşının yaşandığı yerlerden biri olan Bitlis’in Tatvan ilçesinde avize satışlarındaki artış esnafın yüzünü güldürüyor.

Ramazan bayramı sebebiyle çarşı pazarda hareketliliğin yaşandığı Tavan’da evlerine şıklık kazandırmak isteyen vatandaşlar avize mağazalarının yolunu tutuyor. Bayramüstü hareketliliğinden faydalanmak isteyen avizeci esnafı yaptıkları indirim kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

20 yılı aşkın süredir sektörde olan ve Bitlis ilinin en büyük mağazasını Tatvan’da açan Tekno Elektrik Avize Sarayı’nın sahibi Vedat Yılmaz artan talepleri ve yaptıkları kampanyalar hakkında bilgi verdi.

“Işığın estetik katmak isteyenlerin adresi”

“Işığına estetik katmak isteyenlerin adresi” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Yılmaz “20 yıldan fazla süredir bu sektörde hizmet veriyoruz. Halihazırda Tatvan’da açmış olduğumuz avize mağazamız Bitlis İlinin en büyük mağazası ve ürün çeşitliliğimiz çok fazla. Avize yaşanılan mekandaki, hem aydınlatma fonksiyonu hem de estetik katkısı sebebiyle her mekanın vazgeçilmez bir unsuru. Normal zamanlarda da talebi olan bir ürün fakat bilhassa bayram önceleri hem insanların evlerinde konuklarını daha şık bir ortamda ağırlama istekleri hem de yaptığımız cazip kampanyalarla satışlarımız artmış durumda. Binlerce farklı model bulunuyor mağazamızda fakat yine de siparişleri yetiştirmekte zaman zaman güçlük çekiyoruz.” dedi.

“Her bütçeye uygun ürün var”

Tekno Elektrik Avize Sarayı Tatvan mağazasında her bütçeye uygun model olduğuna dikkat çeken Yılmaz, yapılan indirim kampanyalarıyla fiyatları daha cazip hale getirdiklerini vurguladı. Yılmaz “Mağazamızda her bütçeye uygun model olmakla beraber zaman zaman yaptığımız kampanyalarla fiyatları çok cazip hale getiriyoruz. Mesela bazı ürünlerde bazen yüzde 30’a varan indirimler yapabiliyoruz. Belli bir limitin üstündeki alışverişlerde montaj tarafımızca ücretsiz yapılmaktadır. Herkesi mağazamıza ürünleri görmeye ve indirim imkanlarından faydalanmaya davet ediyoruz.” dedi.

Firma Bilgileri

Tekno Elektrik & Avize Sarayı
0 (434) 827 0686 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.